Džikić: Očekuje nas teška utakmica

Strateg Partizana

Džikić: Očekuje nas teška utakmica

Košarkaši Partizana gostovaće ekipi Cibone u okviru 16. kola ABA lige.

Sa šest vezanih trijumfa crno-bijeli su dospjeli na drugo mjesto, a sjajan niz pokušaće da nastave i u predstojećoj utakmici sa Cibonom, koja je prošle sedmice ostala bez Ante Žižića.

"Cibona je ostala bez svog MVP igrača, i taj prvobitni šok su prošli na gostovanju u prošlom kolu. Očekujemo da utakmica protiv nas bude drugačija, očekujemo njihovu reakciju, prije svih, od njihovih najiskusnijih igrača. Sigurno žele da poprave utisak, kao i da pokažu da su i bez Žižića vrlo dobar tim, ozbiljan kandidat za jedno od prva četiri mesta", izjavio je Džikić za sajt ABA lige. 

Igrač Partizana Stefan Birčević takođe očekuje težak meč.

"Cibona je odličan tim i sigurno neće ponoviti igru iz Bara, već će se potruditi da protiv nas pokaže svoje najbolje lice. Moramo biti spremni da na njihovu agresivnu igru odgovorimo na pravi način, koncentrisano i požrtvovano pod oba koša", rekao je Birčević. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica između Cibone i Partizana na programu je sutra od 19 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi