Reprezentativka Bosne i Hercegovine

Džombeta: Očekujem da nam publika bude vjetar u leđa

Košarkašica reprezentacije Bosne i Hercegovine Miljana Džombeta najavila je predstojeći meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji se u subotu igra u Skenderiji.

BiH se sastaje sa Slovačkom s početkom u 18 sati, a Džombeta poručuje da će bh. košarkašice dati sve od sebe da pruže dostojan otpor snažnom protivniku.

"Prije svega, vjerujem u ovaj tim i znam da ćemo dati sve od sebe. Ovo je mlada ekipa, sve djevojke koje su ovdje zasluženo su tu i znam da će dati posljednji atom snage za ovu utakmicu", rekla je Džombeta, te dodala.

"Ulaz je slobodan i očekujem od publike da dođe da nas podrži. Neka nam navijači budu vjetar u leđa i naš šesti igrač".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi