Edin Atić u Sparsima

Dolazi na posudbu

Edin Atić u Sparsima

M. Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Atić vratio se u Sparse, potvrđeno je za SportSport.ba iz sarajevskog kluba.

Sjajni bek juniorske bh. selekcije potpisao je proteklog ljeta ugovor sa ekipom AEK-a iz Atine, ali se tamo nije naigrao.

S obzirom da u atinskom timu igra veliki broj stranaca, Atić zbog toga nije dobio šansu da zaigra u prvenstvu, a odigrao je svega nekoliko minuta u Eurocupu.

Klub je odlučio da ga do kraja sezone pošalje na posudbu u Sparse, a prvi trening sa sarajevskim timom imaće već sutra.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Atić će svakako biti veliko pojačanje za Sparse, koji se nalaze u rezultatskoj krizi, te su vodeće mjesto u prvenstvu prepustili ekipi Kaknja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi