Edin Rešidović potpisao za KK Bosnu Royal

Pojačanje Studenata

Edin Rešidović potpisao za KK Bosnu Royal

M. Skaka

Edin Rešidović će naredne sezone igrati za Bosnu Royal nakon što je danas potpisao ugovor sa klubom.

Rešidović je visok 190 cm i pokriva pozicije playmakera i beka. Prošao je sve omladinske selekcije KK Bosna Royal. Bio je i kapiten seniorskog tima i jedan od glavnih igrača Bosne Royal u Ligi 12.

Rešidović je prošle sezone nastupao za KK Bošnjak iz Hadžića gdje je prosječno bilježio 15.5 poena i bio jedan od najboljih igrača  Lige 12.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

„Uprava Bosne me je kontaktirala i doslovno smo se dogovorili za 5 minuta. Procijenio sam da je u ovom trenutku ovo za mene najbolja opcija. Čitavu karijeru sam tu i rastao sam zajedno sa klubom i ponosan sam na sve što smo uradili do sada, posebno u prethodnoj sezoni, najtežoj za klub u njegovoj historiji. Moja želja je da sa Bosnom igram Aba ligu već sljedeće sezone, a ovo je jedini način da to i ostvarim“, izjavio je Rešidović koji će u narednoj sezoni nositi i kapitensku traku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi