Emir Sulejmanović dobio poziv za kamp u Trevisu

Kamp za najbolje igrače Evrope

Emir Sulejmanović dobio poziv za kamp u Trevisu

M. Šljivak

Bosanskohercegovački košarkaš, Emir Sulejmanović, dobio je pozivnicu za Adidasov kamp u Trevisu, gdje se okupljaju najbolji mladi košarkaši Evrope.

Sulejmanović trenutno slovi kao jedan od najvećih talenata u Evropi, te su za njega zainteresovani najveći evropski klubovi.

Emir iza sebe ima jajnu sezonu u juniorskom, ali i nekoliko zapaženih partija u seniorskom timu Olimpije, a poziv u Adidasov kamp je još jedan dokaz velikog potencijala i kvaliteta koje naš mladi krilni centar ima.

Kamp u Trevisu se održava od 8. do 10. juna, a na njemu je u prošlosti učestvovao veliki broj današnjih NBA igrača poput Sergea Ibake, Danila Galinarija, Andree Bargnanija, Nicolasa Batuma i mnogih drugih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.