Fantastični Gordić nedovoljan Budućnosti protiv Igokee

25 poena bh.košarkaša

Fantastični Gordić nedovoljan Budućnosti protiv Igokee

M. Šljivak

Košarkaši Igokee ostvarili su prvu pobjedu u novoj sezoni ABA lige. Večeras je u Laktašima pao crnogorski prvak Budućnost rezultatom 98:94.

Fantastičan meč viđen je u Laktašima, a na kraju je Igokea uspjela da savlada favorizovanu Budućnost.

Prvi period donosi igru koš za koš. Ekipe su se smjenivale u vodstvu, a Igosi su nakon prve dionice imali poen prednosti, 28:27.

Tim iz Podgorice je bio nešto bolji u drugoj dionici. Imali su u nekoliko navrata i osam poena prednosti, kontorisali su igru, a na odmor odlaze sa plus pet, 42:47.

Iako je Budućnost vodila većim dijelom trećeg perioda, Igokea je u jednom trenutku uspjela da preuzme vodstvo. Međutim, gosti su zaigrali mnogo ozbijnije u finišu ovog dijela igre i u posljednu četvrtinu ulaze sa četiri poena prednosti, 72:76.

Međutim, predaje nije bilo. Fantastičnom igrom u samoj završnici tim Dragana Bajića pravi veliki preokret i na kraju dolazi do pobjede, prve u novoj sezoni ABA lige.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Dorell Wright je na debiju bio sjajan. Ubacio je 22 poena, a svakako vrijedi istaći i Vuka Radivojevića koji je dodao 18 poena.

Na drugoj strani čudesan meč odigrao je Nemanja Gordić sa 25 poena i pet asistencija, Gibson je dodao 22.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi