Finalni turnir RS za juniore u Trebinju

Finalni turnir RS za juniore u Trebinju

M. Skaka

Domaćin finalnog turnira prvenstva RS za juniore je grad Trebinje i košarkaški klub SL IAT Leotar. Finalni turnir se igra 30. i 31. januara 2010. godine.

Pravo učešća na finalnom turniru uspjeli su da izbore Šampion AlF Om iz Banja Luke, Bratunac iz Bratunca, FinDo iz Doboja i domaći Leotar iz Trebinja.

Sve utakmice se igraju u dvorani OŠ "Sveti Vasilije Ostroški", a pravo nastupa imaju igrači rođeni 1992. godine i mlađi.

Satnica turnira:

30.01.2010.
15:00  Leotar - Bratunac
17:00  FinDo - Šampion Alf Om

31.01.2010. 
09:00  Bratinac - Šampion Alf Om
11:00  Leotar - FinDo
14:00  FinDo - Bratunac
16:00  Šampion Alf Om - Leotar

Nadamo se da će posjeta biti velika i da će se mnogo više pažnje obratiti na mlađe selekcije i takmičenje u njima jer to oni zaslužuju jer bez mladih teško da može biti svijetle budućnosti za košarku u Bosni i Hercegovini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.