Finalni turnir RS za pionire u Bijeljini

Finalni turnir RS za pionire u Bijeljini

M. Skaka

Ovog vikenda na finalnom turniru za pionire i šampiona RS u Bijeljini će snage odmejeriti ekipe koje su naviše pokazale i zasluženo se našle na završnici.

Organizator finalnog turnira je ekipa košarkaškog kluba Budućnost iz Bijeljine, pored njih na završnicu i borbu za medalje i šampiona RS te plasman na polufinalne turnire za prvaka Bosne i Hercegovine učestuju još ekipe Rookie - Banja Luka, FinDo - Doboj, Hercegovac - Bileća

Čime raspolaže Bosna i Hercegovina i koje su to nade koje dolaze u budućnosti mnogi ljubtelji igre između dva obruča moće da gledaju u dvorani Gimnazije u terminima:

Subota:
13.00  Budućnost - FinDo
15.00  Hercegovac - Rookie

Nedelja:
09.00  Rookie - FinDo
11.00  Budućnost - Hercegovac

17.00  Hercegovac - FinDo
19.00  Rookie - Budućnost

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.