Fulurija: Duško Vujošević nije kandidat za selektora BiH
Foto: EPA

Fulurija otkrio kandidate

Fulurija: Duško Vujošević nije kandidat za selektora BiH

D. Rakanović

Predsjednik Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine Aleksandar Fulurija demantovao je špekulacije da je trener Limogesa Duško Vujošević jedan od kandidata za mjesto selektora reprezentacije BiH.

Tokom dana se pojavila informacija da je i nekadašnji trener Partizana jedan od kandidata da naslijedi Damira Mulaomerovića, što je Fulurija demantovao.

"Niko iz Upravnog odbora nije razgovarao sa Vujoševićem. On nije u prijedlogu Stručnog savjeta", izjavio je Fulurija za SportSport.ba

Predsjednik KS BiH je potvrdio da su kandidati za ovu poziciju Svetislav Pešić, Nenad Marković, Adis Bećiragić i Dragan Bajić.

"Ovih dana završavamo pregovore sa kandidatima, a sjednica Upravnog odbora Košarkaškog saveza BiH je zakazana za 16. mart, kada ćemo možda i izabrati novog selektora", rekao je Fulurija za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi