Playmaker KŽK Čelik za SportSport.ba

Gagić: Triglav je nezgodan kod kuće, ali vjerujem u pobjedu

D. Kurbegović

Košarkašice Čelika sutra gostuju u Kranju u okviru 3.kola MŽRKL-a. Biće to duel dvije ekipe koje u prva dva kola nemaju nijedan trijumf, a svakako da je ova utakmica prilika da jedna od ekipa ostvari prvu pobjedu.

Zeničanke se nadaju da mogu savladati mladu ekipu Triglava, a jedna od najiskusnijih u redovima Čelika je playmaker Zvjezdana Gagić, koja je za SportSport.ba najavila utakmicu u Sloveniji.

"Mi u svaku utakmicu idemo s ciljem da pobijedimo, nažalost u prva dva kola smo poraženi.Nadam se da će se sreća okrenuti na našu stranu u ovoj trećoj utakmici, te da ćemo zabilježiti prvu pobjedu. Prošle sezone sam igrala nekoliko puta protiv Triglava, nezgodna su ekipa posebno na domaćem terenu, dugo godina su zajedno i mogu kazati da su jedna mlada i homogena ekipa.Biće teško, ali vjerujem u svoju ekipu", ističe Gagić.

U ekipi očito postoji problem sa završnicom, budući da su u finišu izgubili sedam utakmica.

"Jednostavno ne možemo da završimo utakmicu, onako kako želimo, zbog čega je to ne znamo, vjerovatno je i do nas. Iskreno se nadamo da ćemo u narednim utakmicama imati više sreće nego što je to bilo u prethodnom periodu", kazala je Gagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi