Novoizabrani kapiten Sparsa

Gajić: Neki su nas već otpisali, a ne bi trebali

Košarkaš Sparsa Nikola Gajić govorio je za SportSport.ba uoči odlaska u Mrkonjić Grad na završni turnir Kupa BiH.

Sparse očekuje izuzetno težak zadatak, jer je protivnik u polufinalu Igokea.

"Žrijeb je svakako mogao biti povoljniji po nas. Igokea je apsolutni favorit i u Kupu i u prvenstvu, ali ne idemo tamo sa bijelom zastavom. Dat ćemo sve od sebe, pa kako bude", rekao je Gajić, koji je potom dodao: 

"Naredne tri utakmice će za nas biti veoma teške, pogotovo zbog toga što nas je napustio kapiten Kenan Bajramović. Zbit ćemo redove i dati sve od sebe. Možda su nas neki već otpisivali, ali mislim da nismo za otpisati. Dajemo maksimum a rezultat treba doći prije ili kasnije".

Vrijedi istaći i da je odlukom trenera Mensura Bajramovića Nikola Gajić postao novi kapiten Sparsa, što je nagrada za njegov požrtvovani pristup na svakoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi