Video: E. Dindić

Trener Slobode

Gašić nakon Sparsa: Jako značajna pobjeda

Košarkaši Slobode u prvom kolu Lige za prvaka savladali su Sparse. 

Tuzlanski klub je u Mejdanu pred svojim navijačima zaustavio Sparse i na kraju slavio rezultatom 91:82, a nakon utakmice zadovoljan je bio i trener domaćih Velimir Gašić. 

"Za nas je bilo jako značajno da pobijedimo. Očekivali smo u samoj pripremi utakmice da će nam doći jedan jako dobar tim. Ekipa je uz male korekcije već duži niz godina zajedno na okupu i to sigurno predstavlja jedan određeni kvalitet kad su oni u pitanju", izjavio je Gašić. 

Tokom razgovora Gašić se dotakao i same utakmice, a osvrnuo se i na rezultate u prvom kolu. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ovo je samo prva utakmica. Ima još dosta rezultata koji su iznenađujući kada je u pitanju sam start, a mislim da će iznenađenja još biti u nastavku", podvukao je trener Slobode. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi