Član naše juniorske reprezentacije

Gegić: Bitno je da se podignemo i savladamo Sloveniju

S. Mlaćo, foto: Endin Čaušević

Amar Gegić, član Bayerna, danas je bio treći strijelac naše juniorske košarkaške reprezentacije u duelu protiv Hrvatske (80:83). 

 Postigao je 14 poena, ali i pored poraza nije bio nezadovoljan nakon ovog prijateljskog meča.

"Prvo bih čestitao protivniku na pobjedi. Hrvatska je dobar protivnik, možda jedan od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Ovo je dobar pokazatelj na početku priprema gdje smo i šta smo. Znamo na čemu da radimo i sada nam je bitno da se brzo podignemo i sutra da pobijedimo Sloveniju", kazao je Gegić za SportSport.ba.

Naši momci vrijedno rade na priprema i to je ono što sigurno raduje.

"Atmosfera je super, a mi se dobro znamo. Puno momaka je igralo zajedno i atmosferu moramo podizati na viši nivo, te u što boljem svjetlu doći na Evropsko prvenstvo", dodao je član naše juniorske reprezentacije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi