Gegić: Imamo kvalitetniju ekipu i očekujemo pobjedu

Sparsi gostuju u Višegradu kod ekipe Varde

Gegić: Imamo kvalitetniju ekipu i očekujemo pobjedu

E. Čaušević

Košarkaši Sparsa u devetom kolu gostuju u Višegradu gdje će snage odmjeriti protiv ekipe Varde.

Sparsi su lider na tabeli košarkaške Lige 12 sa maksimalnim učinkom od osam pobjeda. Košarkaš sarajevske ekipe Amar Gegić kazao je da očekuje dobru utakmicu u Višegradu, ali i novu pobjedu Sparsa.

"Očekivanja su uvijek ista i idemo na pobjedu. Imamo kvalitetniju ekipu od Varde i želimo da nastavimo naš niz bez poraza u Ligi 12", rekao je Gegić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

On je dodao da je domaći teren najjače oružje Varde, te da ne smije doći do opuštanja s obzirom da će i košarkaši Varde imati imperativ pobjede kako bi bila prva ekipa koja je nanijela poraz Sparsa u tekućoj sezoni.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.