Gegić: Opravdan epitet derbija; Gajić: Presudio je kvalitet

Sparsi slavili u Kaknju

Gegić: Opravdan epitet derbija; Gajić: Presudio je kvalitet

E. Čaušević

Košarkaši Sparsa slavili su u Kaknju protiv domaće ekipe sa 79:74 plasiravši se tako u finale Kupa BiH sistema A.

Sparsi su u zanimljivoj utakmici uspjeli da ostvara važnu pobjedu, a igrači sarajevske ekipe bili su zadovoljni plasmanom u finale.

"Utakmica je opravdala epitet derbija, do zadnje minute se nije znao pobjednik. Revanširali smo im se za poraz koji su nam nanijeli u prvom dijelu sezone. Vrlo čvrsta utakmica, pogodili smo puno otvorenih šuteva i to je odlučilo večerašnju utakmicu", rekao je Amar Gegić.

Košarkaš Sparsa Nikola Gajić kazao je da je sarajevska ekipa zasluženo slavila u večerašnjoj utakmici.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Naš kvalitet i želja su presudila da slavimo u večerašnjoj utakmici. Kakanj je igrao najbolje što znaju, ali je na kraju kvalitet presudio. Atmosfera na tribinama je bila sjajna i želim da pohvalim navijače Kaknja", rekao je Gajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi