Košarkaši slave pobjedu

Gegić: Volja je večeras presudila

E. Škorić

Bh. reprezentacija večeras je deklasirala Armeniju u susretu trećeg kola pretkvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Borba za kvalifikacije za SP nastavljena je još jednom domaćom pobjedom. Nakon Slovačke, u Skenderiji je bez ispaljenog metka pala i Armenija.

"Od početka utakmice smo imali veliku želju i volju. Igrali smo u finišu bolju odbranu s više energije i na kraju smo zasluženo pobijedili",rekao je Gegić nakon meča, dodavši:

"Presudio je prelazak s treće na četvrtu četvrtinu i naša volja je bila presudna večeras. Poštujemo dogovore iz svlačionice. Puno više ljudi je došli i oni su bili jedni od tih koji su nas vodili do pobjede. Bili su naš 13. igrač i nosili nas do pobjede. I nadam se da će u Zenici biti puna dvorana i da će nas podržati".

Podsjećamo, meč između BiH i Švedske igra se u subotu u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi