Trener Teoda nakon poraza od Bosne

Glomazić: Nismo gradili koš, Bosna je tu imala prednost

Bosna Royal je večeras u okviru petog kola 2. ABA lige ugostila Teodo iz Tivta i nošena sjajnim Miroslavom Pašajlićem upisala pobjedu rezultatom 97:91.

Sarajevska ekipa je apsolutno zasluženo stigla do pobjede nad Teodom, a takvog je mišljenja nakon susreta bio i trener gostiju Zoran Glomazić.

"Prije svega želim da čestitam ekipi Bosne na zasluženoj pobjedi. Mi smo pružili svoj maksimum večeras, ali imali smo i grešaka. Nismo gradili koš, a Bosna je tu imala veliku prednost", istakao je nakon utakmice trener gostiju Zoran Glomazić.

"Ipak, mislim da smo večeras odigrali jednu kvalitetnu utakmicu. Još jednom želim čestitati Bosni, a svojim momcima poručiti da dignu glavu gore i da nastavimo dalje", dodao je na kraju Glomazić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi