Golijanin: Ne bježimo od uloge favorita

Član KK Gradina pred duel u Bugojnu

Golijanin: Ne bježimo od uloge favorita

S. Mlaćo

Nakon tri pobjede na otvaranju sezone, košarkaši Gradine u 4. kolu A-1 lige FBiH u goste će Iskri iz Bugojna.

Tim iz Srebrenika je na najbolji mogući način otvorio sezonu, te se sada nadaju i pobjedi u Bugojnu, protiv Iskre koja je sezonu otvorila sa dva poraza.

Pred meč u dvorani KSC-a govorio je Zlatko Golijanin, član KK Gradina.

"Pobjeda u prošlom kolu na domaćem parketu nas je dosta koštala, s obzirom da se par igrača žali na povrede. Bez obzira na sve ovu utakmicu dočekujemo puni samopouzdanja s obzirom da nakon tri kola imamo isti broj pobjeda. Očekuje nas još par treninga do utakmice u subotu, te se nadamo da cemo biti kompletni i na najbolji mogući način odraditi pripreme za utakmicu. Ne bježimo od uloge favorita, ali to trebamo pokazati i na terenu kao i u prethodnim utakmicama", kazao je Golijanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi