Golijanin: Uz pametan pristup možemo do pobjede

Član KK Gradina Srebrenik pred Vogošću

Golijanin: Uz pametan pristup možemo do pobjede

S. Mlaćo

Košarkaši Vogošće poveli su u prvoj utakmici finala play off-a A-1 lige naše zemlje protiv Gradine iz Srebrenika sa 1:0.

Vogošćani su u srijedu slavili 84:71, te će Gradina  sada imati priliku da da izjednači na domaćem terenu.

Meč se igra u subotu sa početkom u 19 sati.

"Nakon poprilično loše odigrane utakmice u Vogošći, gdje nismo bili na nivou koji smo pokazali u toku prvenstva, ekipa se punom parom sprema da dvorana u Srebreniku i dalje ostane neosvojiva tvrđava te da seriju vrati u Vogošću. Prvu utakmicu trebamo što prije zaboraviti, izaći iz grča u kojem smo bili dobar dio utakmice te uz pametan pristup doći do pobjede. Ovom prilikom bih pozvao sve navijače da dođu u subotu u 19 sati u gradsku dvoranu Srebrenik i budu naš šesti igrač u borbi za premijer ligu", kazao je čan KK Gradina Zlatko Golijanin

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi