Evropsko prvenstvo za košarkaše

Gordić: Borit ćemo se i vjerovati u prolaz

M. Šljivak

Košarkaški reprezentativac naše zemlje, Nemanja Gordić, obećao je boru do posljednjeg atoma snage za plasman u narednu fazu takmičenja na Evropskom prvenstvu.

Nakon poraza od Poljske izgledi za plasman našeg nacionalnog tima u osminu finala su mnogo manji, no igrači i stručni štab vjeruje da još ništa nije gotovo.

"Jedan loš period koštao nas je pobjede nad Poljskom. Imali smo priliku da trijumfujemi, ali nismo pogodili neke šuteve. No, što da se radi, idemo dalje", za SportSport.ba je istakao Gordić.

"Trebamo biti realni. Francuzi su veliki favoriti, ali biće gušt igrati pred punom dvoranom. Idemo igrati, pa šta bude. Mi ćemo vjerovati u prolaz i borit ćemo se sve dok postoje i najmanje šanse", zaključio je Gordić.

 

 

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije