Bh. reprezentativac nakon plasmana u finale ABA lige

Gordić: Zasluženo smo slavili u izuzetno teškom meču

Bosanskohercegovački reprezentativac Nemanja Gordić, sa svojim Partizanom je nadigrao Igokeu, te tako došao do finala ABA lige, gdje ih čeka Crvena Zvezda.

"Mislim da je utakmica bila izuzetno teška. Mislim da smo ušli u taj ritam koji odgovara Igokei, umrtvili su igru maksimalno, međutim trgnuli smo se iz te letargije šutevima za tri poena koji su na sreću ušli", istakao je Gordić, dodavši:

 

"Mislim da smo zasluženo slavili. Čestitao bih i Igokei na fer i dobroj utakmici i svaka čast na odličnoj sezoni".

 

Što se tiče finala, Gordić je kazao da je isto i njima i Zvezdi, te da se nada da će imati vremena da se koliko-toliko odmore pred meč.

 

Prokomentarisao je naš reprezentativac i situaciju u grupi Eurobasketa, koji će bh. momci igrati u Sloveniji:

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

"Teška grupa ali mislim da mi imamo ekipu jaku da se možemo suprotstaviti svima. Samo je bitno da se odazovemo svi i budemo u sastavu", između ostalog je istakao Nemanja Gordić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.