Gradina dovela pojačanje iz Bošnjaka

Novo ime u klubu iz Srebrenika

Gradina dovela pojačanje iz Bošnjaka

D. Rakanović

Novo ime u rosteru KK Gradine iz Srebrenika je Rusmir Grošić. 

Stameni centar koji se u prošloj polusezoni priključio premijerligašu Bošnjaku iz Hadžića odlučio se na povratak u staro jato. 

"Izuzetno smo zadovoljni što nam se Grošić priključio i što ćemo u odnosu na prošle sezone imati izuzetno jaku centarsku liniju. Svi znamo koliko Grošić zna i umije, a i sam interes par premijerligaških ekipa za njegove usluge daje nam za pravo da smo u našu ekipu doveli provjerenog centra. Drago nam je što je popularni Rule izabrao baš naš tim tako da su i naša očekivanja velika. Kao što smo i prije naglašavali na ovome nećemo stati nego ćemo pokušati još da ojačamo ekipu prvenstveno na bekovskim pozicijama“, rekao je predsjednik kluba Adnan Mujkić. 

Košarkaši Gradine već desetak dana vrijedno rade i pripremaju se za novu sezonu u kojoj ce pokušati izboriti viši rang takmičenja što svakako i mogu sa ovim igračkim kadrom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi