Građanski dobio veliko pojačanje u borbi za opstanak

Potpisao Nenad Vuković

Građanski dobio veliko pojačanje u borbi za opstanak

M. Šljivak

Košarkaški klub Građanski iz Bijeljine dobio je veliko pojačanje u borbi za opstanak u društvu najboljih bh. timova.

Novi igrač ovog tima postao je odlični šuter Nenad Vuković, koji je prethodno igrao za Mladost iz Mrkonjić Grada, te crnogorsko Jedinstvo iz Bijelog Polja.

Vuković je sezonu počeo u timu iz Mrkonjić Grada. Ipak, napustio je bh. tim nakon sedam utakmica u kojima je prosječno ubacivao preko 17 poena i potpisao je za Jedinstvo.

Međutim, nakon samo mjesec dana raskinuo je ugovor s ovim timom. Prihvatio je ponudu Građanskog i sigurno će predstavljati veliko pojačanje za ovaj tim.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Građanski je trenutno na posljednjem mjestu bh. prvenstva sa tri pobjede i osam poraza uz susret manje.

Treba istaći da će Vuković u timu iz Bijeljine zamijeniti iskusnog playmakera Miljana Bocku s kojim je raskinuta saradnja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije