Gradski derbi u Banjaluci, Radnik gostuje u Foči

Prva muška liga RS

Gradski derbi u Banjaluci, Radnik gostuje u Foči

D. Vejo

Košarkaška Prva muška liga Republike Srpske polako ulazi u završnicu, a predstojećeg vikenda na pomolu je i 25. kolo gdje će se odigrati sedam utakmica.

Najzanimljivije bit će u Banjaluci, gdje snage odmjeravaju gradski rivali domaći Student i Borac. Aleksandar Ćikić i njegovi izabranici porazom u prošlom kolu od Rudara izgubili su šanse za plasman u play-off prvenstva, dok se ljuti rival grčevito bori za opstanak u društvu najboljih ekipa u Republici Srpskoj. 

Računica je jasna, crveno-plavima je sada potrebna pobjeda u derbiju uz poraz Slavije kako bi bili sigurni, a ukoliko direktni konkurent ostvari trijumf, onda Borac u posljednjem kolu mora savladati Teslić u Banjaluci.
 
Utakmica se igra u subotu od 19 sati u Kampusu.

U istom terminu, sastaju se još Bratunac i Varda HE, odnosno Prijedor i Kozara.

Nedjelja će također bit uzbudljiv dan na parketima Republike Srpske.

Lider Radnik će gostovati u Foči, tamošnjoj ekipi Sutjeske, a Teslić će ugostiti Rudar iz Ugljevika.

Bilećki HEO gostuje u Istočnom Sarajevu ekipi Slavije, dok će Rogatica pred svojom publikom nove bodove tražiti protiv Sokoca.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi