Grošić u autu do kraja sezone

Povrijedio se na utakmici sa Vardom

Grošić u autu do kraja sezone

Rusmir Grošić, prvotimac tuzlanske Slobode, najvjerovatnije će propustiti sve utakmice do kraja sezone zbog povrede na utakmici sa Vardom iz Višegrada. 

Grošić je u drugom poluvremenu pao kao pokošen, a saigrači su ga iznijeli sa parketa.

„Žao mi je što neću moći računati na njega, jer će nam trebati njegova agresivnost i čvrstina. Mogu samo izraziti nadu da će oporavat teći uredno i da će nakon ovoga biti još jači“, kaže Damir Mulaomerović, trener Slobode.

Inače, Slobodu od početka sezone prati peh za pehom. Povrijeđeni su bili Mirza Hrnčić i Modrag Tanasilović, a trenutno su u autu Enes Latifagić i Rusmir Grošić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.