Gvozdić: Bosni treba podrška

Održana press konferencija KK Bosna Royal

Gvozdić: Bosni treba podrška

E. Škorić

Povodom finalne serije doigravanja A1 lige održana je danas press konferencija KK Bosna Royal.

Trener Bosne Dušan Gvozdić je kazao da bi trebalo vratiti grb Bosne tamo gdje mu je mjesto.

“Čestitam ljudima u klubu na organizovanju današnjih događaja jer je to jedna jako dobra stvar, pogotovo što mislim da je Bosna nešto što je sinonim za Sarajevo i ovu državu. Ovaj grb treba da vratimo na mjesto koje mu pripada.” 

“Mi smo došli do nečega što smo željeli od početka ove sezone, dakle i ljudi prije nas, a i mi. Svi mi se bavimo košarkom iz jednog razloga, a to su ovakve stvari i nije bitno ni koja je liga – bitno je završiti na prvom mjestu. Mi se nadamo i pripremamo se kao i za svaku utakmicu. Ja sam momcima kada sam došao rekao da oni trebaju da gledaju košarku prema datumu posljednje utakmice. Mi imamo šanse da dođemo do tog datuma što je izvanredna stvar, ali prije toga imamo jakog protivnika koji je zasluženo došao do ovog mjesta", rekao je Gvozdić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi