Nakon plasmana u finale

Gvozdić: Nastavljamo raditi, ima još mnogo posla

M. Šljivak

Košarkaši Bosne plasirali su se u finale A1 lige.

Studenti su u dva meča bili bolji od Vogošće, a trener Dušan Gvozdić je zadovoljan nakon novog trijumfa i plasmana u finale.

"Čestitam igračima na pobjedi. Iako smo imali problema s virusima, oni su imali želju za igrom. Neće nas ovo pokolebati, mi nastavljamo raditi dalje, čeka nas finalna serija", rekao je Gvozdić, te je dodao:

"Saša Vasiljević je jedan od najboljih igrača koje sam imao priliku da treniram. To je jedan od igrača od kojih sam ja mnogo naučio i odlična je stvar za naše mlade igrače, jer od njega se može mnogo naučiti", dodao je on.

Protivnik Bosne u finalu su košarkaši Lukavca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi