Trener Bosne Royal Jelly

Gvozdić: Ne smije da nas ponese atmosfera iz prošle utakmice

S. Mlaćo, foto: T. Hebib

Košarkaši Bosne Royal Jelly nakon pobjede u prošlom kolu nad Slobodom iz Tuzle (83:67), okrenuli su se sutrašnjem duelu sa KK Bošnjak iz Hadžića.

Bosna je favorit u ovom duelu, ali njihov trener Dušan Gvozdić vjeruje da njegova momčad neće imati lagan posao.

"Očekuje nas sigurno teška utakmica, ova liga je izuzetno izjednačena, a vi znate kako smo mi prošli kada smo otišli u Trebinje. Vrlo bitna utakmica za nas, kao i za Bošnjak, a igračima sam rekao da ne smije da nas ponese atmosfera iz prošle utakmice i našeg protivnika moramo da shvatimo preozbiljno. Vidjeli ste da su nekoliko utakmica igrali na poen i njihovo stanje je vrlo lako moglo biti obrnuto", kazao je Gvozdić za SportSport.ba.

Povrede brinu srbijanskog stručnjaka na klupi trenutno drugoplasiranog tima Lige 10.

"Imamo problema sa povredama kao i na prošloj utakmici. Koji su tu, ti su i na raspolaganju", dodao je Gvozdić. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč 6. kola  Lige 10 između Bošnjaka i Bosne Royal Jelly igra se sutra sa početkom u 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti