Trener Bosne Royal Jelly

Gvozdić: Odmah se okrećemo Zrinjskom

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly večeras su okviru 7. kola Lige 10 za muškarce savladali KK Široki rezultatom 99:80.

Bilo je uspona i padova u igri Bosne, ali trener Dušan Gvozdić na kraju susreta bio je zadovoljan igrom koji su pokazali njegovi momci.

"Iskreno da kažem očekivali smo ovakvu utakmicu. Znali smo da je Široki kvalitetna utakmica koja ne odustaje. Široki je imao  tu nesreću da su izgubile tri utakmice, ne nekim svojim greškama. I danas su pružili dobru partiju, držali su agresivnost, a mi smo se spremil za to", kazao je Gvozdić za SportSport.ba.

U narednom kolu Studenti će u goste Zrinjskom iz Mostara.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Već se okrećemo jako teško gostovanjem Zrinjskom u Mostaru. To mi je sada u glavi, a ja očekujem prije svega dobru igru. Oni znaju to, a šta će da bude na kraju vidjet ćemo", dodao je trener KK Bosna Royal Jelly Dušan Gvozdić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti