Trener Bosne Royal Jelly

Gvozdić: Već od sutra razmišljamo o Sparsima

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly danas su u dvorani Skenderije u okviru 9. kola Lige 10 za muškarce deklasirali Mladost iz Mrkonjić Grada rezultatom  98:71.

Tokom cijele utakmice Bosna je dominirala, igrala veoma efikasno i njihov trener Dušan Gvozdić bio je zadovoljan poslije utakmice. 

"Poslije stvarno katastrofalnog izdanja u Mostaru prošle nedjelje, imali smo jako tešku nedjelju i dobro smo se spremali za ovu utakmicu. Žao mi je što Mrkonjić nije bio u kompletnom sastavu, a mi smo se ove nedjelje posvetili svom radu. Čestitam igračima na pobjedi, a Mrkonjiću bi poželio sreću u nastavku", kazao je za SportSport.ba trener Bosne Royal Jelly Dušan Gvozdić.

U narednom kolu popularnim Studentima slijedi gradski derbi sa Sparsima.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Mislim da je još rano o tome, a mi idemo jedno po jedno. Već od sutra ćemo razmišljati o Sparsima, a sada je najbitnije da mi vratimo neke svoje navike koje trebamo da imamo u ekipi", dodao je Gvozdić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi