Trener KK Bosne Royal Jelly

Gvozdić: Znali smo da je protiv Sparsa potrebno 40 minuta

S. Mlaćo

Košarkaši Bosne Royal Jelly večeras su u gradskom derbiju 10. kola savladali KK Spars sa visokih 81:65, te tako nastavili sa sjajnim igrama u ovoj sezoni.

Bosni je za pobjedu bila dovoljna sjajna druga i treća čevrtina, koja je i presudila Sparsima. u redovima popularnih Studenata nakon utakmice imali su razloga za zadovoljstvo.

"Čestitao bih igračima jer su oni uradili sve što smo se dogovarali na treningu. Zahvalio bi se ovom prilikom Ikoniću i Rešidoviću koji su izrazili želju da igraju bez obzira što su imali povredu ove nedjelje. Prvo poluvrijeme je bilo očekivano vrlo tvrdo, a mi smo znali da je za ovu ekipu Sparsa potrebno 40 minuta. Sada već razmišljamo o slijedećoj utakmici, a ja bih se zahvalio publici koja je bila uz nas cijelo vrijeme te ih pozivam da nas podrže i u novoj godini. Svim ljudima koji slave ove Božićne praznike bih poželio sreću te svima sretnu Novu godinu", kazao je nakon utakmice trener KK Bosne Royal Jelly Dušan Gvozdić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi