Hadžić: Nedostajali su Gordić i Đedović

BiH poražena od Velike Britanije

Hadžić: Nedostajali su Gordić i Đedović

Selektor bh. reprezentacije Sabit Hadžić nakon poraza od Velike Britanije nije bio pretjerano raspoložen.

Iako bez dvojice startera, Nemanje Gordića i Nihada Đedovića, Bosna i Hercegovine je dugo vodila protiv Velike Britanije, ali do pobjede najbolji bh. košarkaši ipak nisu mogli stići.

"Velika Britanija je jaka ekipa koja jako dugo igra zajedno i jako se dobro poznaju na parketu. Mi smo bili bez Gordića i Đedovića što nam je smanjilo rotaciju i osjetilo se na našoj igri. Henry Domercant je bio umoran i nije pogodio neke važne šuteve kad aje odlučio da preuzme odgovornost na sebe. Čestitam Britancima na pobjedi, a za nas je bilo veoma teško igrati bez dva bitna igrača. Sada nam preostaje da lovimo drugu poziciju u grupi, kad smo izgubili šanse da budemo prvi", rekao je nakon susreta Hadžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.