Hasagić očekuje pobjedu u Tešnju

A1 Liga košarkaša

Hasagić očekuje pobjedu u Tešnju

U okviru 4. kola A1 lige, košarkaši Kaknja gostuju u Tešnju, gdje će snage odmjeriti protiv KK Trica Mann Hummel. Košarkašima Kaknja još je u sjećanju prošlosezonski poraz u Tešnju koji ih je skupo koštao.

Trener Hasagić upravo upozorava na ovu činjenicu i od svojih igrača traži puni angažman.

"Iznenađenja neće biti. Sada smo mnogo jači, ozbiljniji i ja vjerujem da naša pobjeda neće doći u pitanje. Čak sam siguran da ćemo zabilježiti uvjerljivu pobjedu.", samouvjeren je trener košarkaša Kaknja Irfan Hasagić, koji ima puno povjerenje u svoje pulene.

S obzirom na ambicije kluba, te zvučna pojačanja koja su se već u prva tri kola potvrdila i dokazala, za očekivati je da će Kakanj nastaviti seriju uspjeha i da optimističke najave trenera Hasagića imaju osnova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.