HEO kažnjen zbog nedolaska u Bijeljinu

Bodovno ali i novčano

HEO kažnjen zbog nedolaska u Bijeljinu

D. Vejo
Teme:

Košarkaši klub HEO iz Bileće kažnjen je bodovno ali i novčano zbog nedolaska na utakmicu 20. kola Prve muške lige Republike Srpske u Bijeljini protiv Radnika.

Utakmica je prema planu i programu trebala biti odigrana u subotu u Bijeljini, ali to se nije desilo jer ekipa iz Hercegovine nije došla na meč.

Naime, razlog zbog kojeg HEO nije došao jeste manjak igračkog kadra. Radi se o tome da su Bilećani imali svega tri igrača na raspolaganju, dok su ostali bili pod povredom ili zahvaćeni virusom.

No, prema nezvaničnim informacijama, gosti nisu javili da neće doći na pomenuti susret pa s toga moraju trpjeti sankcije.

Kažnjeni su novčanim iznosom od 1.500 KM i oduzimanjem jednog boda, dok je meč presuđen u korist Radnika rezultatom 20:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije