HEO slavio, poraz Studenta i Borca

Prva muška liga RS

HEO slavio, poraz Studenta i Borca

D. Vejo

Večeras je u okviru sedmog kola Prve muške lige Republike Srpske odigrano pet susreta. 

Banjalučki timovi u ovom kolu, nisu imali sreće. Student je večeras na gostovanju kod ekipe Sutjeske u Foči poražen rezultatom 72:69, po četvrtinamaje bilo 8:9, 16:23, 24:10 i 24:27. Prva četvrtina protekla je u jednoj opreznoj igri na obje strane. Poen više, ubacili su gosti iz Banja Luke. U istom ritmu, izabranici Aleksandra Ćikića nastavili su u drugom periodu pa tako na odmor odlaze s prednošću od osam poena razlike (24:32).

Međutim, Fočaci furiozno otvaraju treću dionicu te prave veliku razliku i dolaze u vodstvo. Posljednja četvrtina pripala je banjalučkom sastavu, koji nije imao snage da stigne do potpunog preokreta. 

Najefikasniji u domaćem timu bio je Sladoje s 21. postignutim poenom, dok je to kod Studenta bio Bojović sa 17.

U drugoj utakmici, sastali su se Varda HE i Borac. Domaći tim slavio je rezultatom 82:77, po četvrtinama je bilo 23:19, 20:19, 24:20 i 15:19. 

Kada je u pitanju efikasnost to je kod Varde HE bio Sudžum sa 26 data koša, dok se u Borcu istakao Todorovac sa 29.

Ostali rezultati:

HEO - Radnik BN Basket 73:72

Sokolac - Kozara 72:61

Slavija - Prijedor 66:83

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi