"Pokazali smo karakter

Heroj Kikanović poručuje: Bog nas je nagradio

M. Šljivak

Elmedin Kikanović nije blistao u prve dvije utakmice, a onda je u trećoj pogađao šuteve za slavlje protiv Izraela.

Izrael je vodio na početku i 15 razlike, no naši košarkaši napravili su senzaciju, na kraju su preko Kikanovića prvo izvukli produžetak, a onda i pobjedu. Opet je Kikanović, na dodavanje Renfroea, pogodio.

"Ponovo smo im dali puno prostora u prvom dijelu. Uspjeli smo se vratiti. Imali smo sreće na kraju, ubacio sam puno težak šut. Pokazali smo još jednom karakter. Važna pobjeda, kako zbog stanja na tabeli, tako i zbog samopouzdanja", rekao je Kikanović, dodavši:

"Imamo dan da se spremimo, da treniramo, odmorimo i da se naspavamo. Dali smo sve od sebe, Bog nas je nagradio. Idemo dalje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.