HKK Široki izabrao novo rukovodstvo
Jabuka.tv

Izborna skupština

HKK Široki izabrao novo rukovodstvo

HKK Široki okrenuo je novi list u svojoj historiji.

Ljudi koji su klub vodili u proteklim godinama odlučili su kormilo prepustiti novim mlađima ljudima, koji bi "ponos Hercegovine" trebali vratiti na vrh bh. košarke te u regionalnu ABA ligu. 

HKK Široki je tako na današnjoj izbornoj skupštini dobio novog predsjednika Upravnog odbora. Iz ovog košarkaškog kluba su potvrdili kako će tu dužnost u narednom periodu obnašati dosadašnji direktor Igor Jelić, a na Pecaru se također vraća i bivši centar Stanko Barać i to u ulozi sportskog direktora.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Treće ime u Upravnom odboru kluba će činiti još jedan Širokobriježanin, odnosno Zoran Zeljko, koji će u klubu od danas biti direktor za finansije i marketing.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi