Hodžić: Dali smo zadnji atom snage

Trener KK Promo Donji Vakuf

Hodžić: Dali smo zadnji atom snage

S. Mlaćo

Košarkaši Proma iz Donjeg Vakufa na otvaranju nove sezone A-1 lige savladali su Gradinu iz Tešnja 99:94 u veoma kvalitetnom meču.

Publika, njih oko 600, mogla je vidjeti dobru košarku, a više sreće i znanja na kraju su imali domaći, koji su tako na najbolji mogući način započeli sezonu.

Prije početka susreta jednom dijelu sponzora KK „Promo“ uručeni su simbolični pokloni od strane uprave kluba, u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku. Nakon utakmice svoj komentar dao je trener Proma Suad Hodžić Dudo.

"Želim da se zahvalim publici koja nas je podržala, a mi danas nismo bili na apsolutno visokom nivou. Ipak, momci su dali zadnji atom snage, a fali nam zajedničkih utakmica i treninga. Iskreno se nadam da ćemo mi u narednom periodu biti sve kvalitetniji, a naše ambicije su da u Donji Vakuf dovedemo Play off. To zavisi najviše od nas, to jest od igrača, ali trebat će nam i podrška", jasan je bio Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi