Hodžić: Primamo puno poena, ali i postižemo

KK Promo upisao drugu pobjedu

Hodžić: Primamo puno poena, ali i postižemo

S. Mlaćo

Košarkaši Proma iz Donjeg Vakufa u susretu 2. kola A-1 lige FBiH savladali su večeras u svojoj dvorani Turbinu iz Jablanice 113:94.

 Domaći košarkaši su nakon prve četvrtine vodili 29:20, a prednost je kasnije i rasla.

Trener domaćih Suad Dudo Hodžić nakon meča bio je zadovoljan viđenim.

"Već drugu utakmicu igramo na način da smo agresivni, primamo puno poena, ali isto tako postižemo. Bili smo prisiljeni na ovaj način igre jer su nam nedostajla dvojica centara, a znao sam da je jedna od najjačih karika Turbine Pavić. Nadam se da je to bilo dobro", kazao je Hodžić.

Promo ima dvije pobjede, igra veoma lijepo za oko, što je donijelo euforiju među navijače koji su to prepoznali.

"Na domaćem terenu moramo tražiti sve pobjede, a sada idemo u Goražde. Svaki put idemo na pobjedu i ne smijemo da padamo sa rezultatima. Naš cilj je da probamo ostvariti Play off i to sam ja već ranije istakao", dodao je Hodžić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi