Košarkaš Sparsa pred Kakanj

Hodžić: Vjerujem da ćemo slaviti nad Kaknjem

Košarkaši Sparsa sutra će u okviru Kupa BiH odmjeriti snage sa Kaknjom predvođenim Josipom Pandžom. 

Uoči utakmice za SportSport.ba je govorio košarkaš sarajevske ekipe Dino Hodžić, koji je istakao da vjeruje da će Spars uspjeti slaviti. 

"Naravno kao i u svakoj utakmici mi idemo da pobijedimo. Trener Kaknja je izjavio da smo blagi favoriti, ali vidjet ćemo. Na nama je da se jako borimo, ispoštujemo ono sto se dogovorimo na treningu i ja mislim da možemo onda ostvariti pobjedu", kazao je Hodžić. 

Hodžić dodaje da poznaje Kakanj kao tim. 

"Do sada smo igrali jednu utakmicu protiv njih u prvenstvu i izgubili smo. Jako dobro ih poznajemo, danas smo napravili skauting za njih i to je to", kaže Hodžić, te se osvrće na nadolazeću prvenstvenu utakmicu protiv Leotara. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ja mislim da su ovo dvije teške utakmice. Biće teško, ali kao što sam rekao, idemo na pobjedu", naglasio je na kraju košarkaš Sparsa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi