Hodžić: Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i igrom

Trener KK Promo Donji Vakuf

Hodžić: Zadovoljan sam rezultatom, ali ne i igrom

S. Mlaćo

Košarkaški Proma iz Donjeg Vakufa u petak su savladali OKK Čelik iz Zenice u prijateljskom duelu, te pokazali da će u drugom dijelu sezone A-1 lige imati mnogo kvalitetniju ekipu u odnosu na prvi dio sezone.

Donjevakufljani pojačani ulaze u drugi dio sezone, te se nadaju dobrim igrama, a već protiv Zeničana mogli su se vidjeti prvi pomaci.

"Generalno jesam zadovoljan, s obzirom da je ovo prva utakmica u sasvim novom sastavu. Treba da  uzmemo u obzir da je Čelik prije mjesec nas pobijedio na ovom terenu, a mi smo se prvi put sastali večeras, uz puno grešaka. Zadovoljan sam krajnjim rezultatom, ali igrom nisam. Nadam se da će ekipa kako sezona bude odmicala  djelovati puno bolje", kazao je trener KK Promo Donji Vakuf Suad Hodžić Dudo.

"Pojačanjima sam zadovoljan, a to su sve momci koje znam dugi niz godina", dodao je Hodžić za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi