Hrnčić: Navijačima obećavam borbenost i zalaganje

Član KK Gradina pred novu sezonu A-1 lige

Hrnčić: Navijačima obećavam borbenost i zalaganje

S. Mlaćo

U danima vikenda starta nova sezona A-1 lige BiH. KK Gradina Srebrenik i ove sezone želi borbu za sami vrh tabele, a u prvom kolu na svom parketu će ugostiti KK Travnik.

Gradina je favorit na svom parketu, ali to svakako treba i opravdati. Pred ovaj meč govorio je član domaćeg tima Mirza Hrnčić.

"Nakon korektno odrađenih priprema u subotu dočekujemo KK Travnik, ekipu koja nimalo nije naivna niti za potcijeniti. Ja kao jedan od iskusnijih igrača u ekipi mogu obećati publici da će gledati dobru utakmicu, punu borbenosti i zalaganja sa naše strane. Ubijeđen sam da uz takav pristup ni rezultat neće izostati. Ovim putem pozivam sve navijače i simpatizere kluba da dođu u subotu i daju nam podršku u što većem broju", kazao je Hrnčić.

Meč između KK Gradina i KK Travnik igra se u subotu sa početkom u 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi