Igokea dovodi Lancea Williamsa?

Vraća li se Amerikanac na bh. parkete?

Igokea dovodi Lancea Williamsa?

Nekadašnji član KK Bosne i ljubimac navijača u Skenderiji iz nekih znatno boljih dana ovog kluba Lance Williams nalazi se na listi želja Igokee.

Ovaj 33-godišnji centar trebao bi popuniti mjesto centra u redovima kluba iz Aleksandrovca nakon što drugi Amerikanac Gary McGhee nije zadovoljio na probi prošle sedmice. 

Nakon odlaska iz Bosne Williams je sa dosta uspjeha igrao za Banvit, Turow, jedno vrijeme je bio i u Grčkoj, a prošle sezone je nosio dres turskog prvoligaša Turk Telekoma u kojem je imao prosjek od 6,5 poena i 3 skoka po utakmici. 

Naš predstavnik u Jadranskoj ligi trenutno ima omjer od sedam pobjeda i četiri poraza. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.