Igokea gostuje u Beogradu kod Partizana

Aleksanderovčani na teškom ispitu

Igokea gostuje u Beogradu kod Partizana

Iz utakmice u utakmicu košarkaši Igokee bilježe loše igre, a sve to utiče na slabe rezultate. Teško je za očekivati da naš prvak prekine loš niz u Beogradu protiv zahuktalog Partizana. Trener Željko Lukajić je u najavi beogradskog gostovanja iznio niz primjedbi na račun igre svog tima. 

"Poraz protiv Cedevite otkrio je sve slabosti. Mi igramo odbranu bez kontakta i bez snage, a takav pristup i ne može da donese nešto dobro. Mnogo toga ne štima u našoj igri i morat ćemo što prije sve to da sagledamo i da utvrdimo šta je to što nam nedostaje kako bi osigurali opstanak", smatra Lukajić.

Partizan nije ekipa za "vađenje". Nanizali su pet pobjeda.

"Ušli su u formu i to nije dobro za nas. Mi ćemo pokušati da im pariramo. Imaju neke slabosti i moramo ih pokušati iskoristiti. Partizan je favorit, ali vidjet ćemo kako će sve da izgleda na terenu", kaže Željko Lukajić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica između Partizana i Igokee igrat će se u si

subotu od 21 sat u beogradskom Pioniru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.