Igokea ne želi organizaciju final foura

Klub iz Aleksandrovca nije dobio potvrdu

Igokea ne želi organizaciju final foura

Naš predstavnik u regionalnoj ABA ligi, Igokea iz Aleksandrovca ne želi da završnicu turnira ABA lige organizuje u svojoj dvorani. 

Iako je ranije u toku dana Josip Bilić najavio da će Igokea biti domaćin finalnog turnira, predsjednik kluba iz Laktaša Boris Spasojević izjavio je kako Igokea još uvijek nije dobila zvaničnu potvrdu. 

 

"Ništa zvanično još nismo dobili, ne mogu da komentarišem kad nismo dobili potvrdu. Sve što znam, pročitao sam u medijima. Zašto bismo bili domaćini? Ako pobijedimo Krku, obezbjedićemo prvo mjesto i plasman u Euroligu, pa nam nije potrebno da sebi nabijamo troškove organizacije. To je moj stav, sve što radim, radim u skladu sa Upravnim odborom. To je logika stvari," rekao je Spasojević za agenciju Beta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.