Igokea nemoćna protiv Budućnosti

ABA liga

Igokea nemoćna protiv Budućnosti

E. Škorić

Košarkaši Igokee poraženi su od Budućnosti u drugom kolu ABA lige rezultatom 70:62.

Igokea je u Aleksandrovcu ugostila Budućnost, a gosti iz Podgorice su uspjeli na kraju savladati indisponirane domaće košarkaše, koji su imali jako loš procenat šuta iz igre. 

Posebno se to odnosi na prvu četvrtinu, kada Igosi nisu mogli da pogode ni bazen. Ubacili su samo osam poena, a nakon prve dionice Budućnost je vodila 18:8. U drugih 10 minuta Igokea se budi, uspostavlja terensku ravnotežu, no Budućnost je na poluvremenu i dalje imala solidnu prednost (38:29).

U trećoj dionici igre domaći košarkaši dolaze na četiri poena zaostatka, ali se crnogorski sastav opet u finišu vratio na sedam razlike. Treća četvrtina okončana je rezultatom 54:47 u korist Crnogoraca.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Posljednja četvrtina nije nam donijela uzbuđenje niti preokret Igokee, a Budućnost je mirnom igrom uspjela meč privesti kraju i upisati drugu pobjedu, dok je Igokei ovo drugi poraz nakon što su na startu lige poraženi od Zadra. 

Subotić je sa 19 poena predvodio Podgoričane, dok je Bunić bio daleko najefikasniji domaći igrač sa 20 poena. Drenovac je dodao 12. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti