Igokea se uzda u umor Zvezde

'Igosi' dočekuju lidera prvenstva

Igokea se uzda u umor Zvezde

Košarkaši Igokee dočekaće Crvenu zvezdu u okviru 19. kola ABA lige.

Duel šestoplasirane ekipe i lidera na tabeli na programu je sutra od 17 časova u Laktašima.

"Dolazi nam tim koji trenutno igra najljepšu košarku u Evropi. Mi smo imali puno problema sa povredama, čitavu sedmicu smo radili sa 7-8 igrača na terenu, nijedan taktički trening pet na pet nismo uspjeli da uradimo u takmičarskom ritmu. Međutim, motiva ne manjka. Što se tiče igrača koje imam na raspolaganju za sutrašnju utakmicu, Albijanić sigurno neće igrati, Robinsona je zakačio virus, tako da ne znam da li će biti u sastavu. Šibalić i Mićović imaju lakše povrede ali će vjerovatno nastupiti protiv Crvene zvezde", rekao je trener Igokee Dragan Bajić za sajt ABA lige.

Dobrom rezultatu nada se i Miroslav Pašajlić.

"Zvezda je juče odigrala još jednu odličnu utakmicu u Tel Avivu i upisala još jedan trijumf u Euroligi. U ABA ligi još nemaju poraz ali mi na sutrašnju utakmicu nećemo izaći sa bijelom zastavom. Možemo da se nadamo nekom njihovom umoru, tu tražimo našu šansu", rekao je plejmejker 'Igosa'.

Parovi 19. kola ABA lige

Karpoš - MZT Skoplje 

Igokea - Crvena zvezda

Partizan - FMP

Cibona - Union Olimpija

Mornar - Budućnost

Mega Leks - Zadar

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Krka - Cedevita

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije