Igokea se zahvalila Bosni na gostoprimstvu

U timu iz Laktaša nose lijepe utiske iz Sarajeva

Igokea se zahvalila Bosni na gostoprimstvu

Piše: E. Dindić Powered by:
Košarkaši Igokee sinoć su u prepunoj Skenderiji savladali Bosnu Royal Jelly i tako osvojili Kup Bosne i Hercegovine za ovu sezonu. 
Pokazali su da su u ovom trenutku najbolja ekipa u Bosni i Hercegovini i da sa punim pravom nose pehar pobjednika kupa BiH kući. Međutim ono što je svakako dirnulo čelnike tima iz Laktaša je sjajno gostoprimstvo i na kraju utakmice kada je objektivna sarajevska publika nagradila košarkaše iz Laktaša velikim aplauzom. 

Tim povodom čelni ljudi kluba iz Laktaša oglasili su se na oficialnoj stranici kluba  i zahvalili se ekipi iz Sarajeva na gostoprimstvu i sjajno organizovanom završnom turniru.

"Košarkaški klub Igokea i Uprava ekipe iz Aleksandrovca zahvaljuje se svom rivalu u finalu Kupa, KK Bosna Royal Jelly na sjajnom prijemu i velikodušnom gostoprimstvu.Igosi su sinoć osvojili titulu osvajača Kup-a BiH pošto su savladali domaću ekipu u finalnom susretu sa 79:67. Ono što je obradovalo izabranike Dragana Bajića kao i cijeli stručni štab našeg tima, jeste fer i korektno navijanje domaćih navijača, posebno aplauzi i ovacije pri uručenju pehara i medalja." , navedeno je u saopštenju na službenoj stranici kluba.