Igokea započela sa pripremama

Očekuje ih zgusnut raspored

Igokea započela sa pripremama

Prvak BiH započeo je sa pripremama za predstojeću sezonu.

Timu iz Aleksandrovca priključilo se i nekoliko momaka iz juniorskog pogona, među kojima je i Aljoša Janković. 

Igokeu u narednom periodu očekuje zgusnut raspored jer će pored ABA lige nastupati i u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Trener Alekdandrovčana Dragan Bajić ističe da su timu potrebna određena pojačanja, ali će jasniku sliku o svemu imati nakon prvih pripremnih utakmica.

"Možda smo malo zakasnili sa početkom priprema jer nas brzo očekuje dvomeč sa Mornarom, ali kakva je situacija u evropskoj košarci ne bi me čudilo da se dese još neke promjene pošto pojedini klubovi iz Eurocupa prelaze u FIBA Ligu šampiona", rekao je Bajić za banjalučke medije.

Igokea će 29. avgusta i 3. septembra odigrati dvije kontrolne utakmice protiv Kaknja, a nakon toga će neko vrijeme formu brusiti u Beogradu.

Kada su u pitanju kvalifikacije za Ligu šampiona, Igokea će 27. septembra u Laktašima ugostiti ekipu Mornara, a samo dva dana kasnije prvaka BiH očekuje revanš meč u Baru.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi