Igokea želi prvo mjesto u ABA ligi

Igokea želi prvo mjesto u ABA ligi

Na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora Košarkaškog kluba Igokea u Aleksandrovcu, između ostalih tačaka dnevnog reda razmatrana je i trenutna situacija u klubu nakon 20 odigranih kola ABA Lige.

Izražena je puna podrška i zahvalnost stručnom štabu i svim igračima na dosadašnjem predstavljanju kluba u ABA ligi, saopćeno je iz KK Igokea.

Nakon dva vezana poraza od ovogodišnjih učesnika Eurolige, Olimpije i Cedevite, ekipa Igokee je i dalje usamljena na prvom mjestu tabele i čvrsto drži lidersku poziciju.

U sljedećih šest kola ekipa će na svim utakmicama ići na pobjedu i osvajanje konačnog prvog mjesta u ABA ligi, navodi se u saopćenju bosanskohercegovačkog viceprvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.